Se freaca spuma 150 g zahar cu margarina. Se adauga pe rand galbenusurile, biscuitii macinati, nucile taiate in bucatele. intindeti compozitia pe foai
Se freaca spuma 150 g zahar cu margarina.
Se adauga pe rand galbenusurile, biscuitii macinati,
nucile taiate in bucatele. intindeti compozitia pe foaia de napolitane.
Bateti la bain - marie albusurile cu 8 linguri zahar.
Separat, caramelizati 5 linguri
zahar si puneti-l peste spuma.
Amestecati bine cat mai repede pentru omogenizare si intindeti compozitia peste prajitura.
Å¢ineti la rece 2 - 3 ore.
Taiati prajitura cu un cutit inmuiat in apa rece.
Alte retete recomandate:
Chec pufos
Cozonac
Torturi
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj