Se freaca spuma 150 g zahar cu margarina. Se adauga pe rand galbenusurile, biscuitii macinati, nucile taiate in bucatele. intindeti compozitia pe foai
Se freaca spuma 150 g zahar cu margarina.
Se adauga pe rand galbenusurile, biscuitii macinati,
nucile taiate in bucatele. intindeti compozitia pe foaia de napolitane.
Bateti la bain - marie albusurile cu 8 linguri zahar.
Separat, caramelizati 5 linguri
zahar si puneti-l peste spuma.
Amestecati bine cat mai repede pentru omogenizare si intindeti compozitia peste prajitura.
Å¢ineti la rece 2 - 3 ore.
Taiati prajitura cu un cutit inmuiat in apa rece.
Alte retete recomandate:
Chec pufos
Cozonac
Torturi
Foarte usor de facut si foarte buna!
Prajitura cu iaurt si fructe confiateGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa