Prajitura necoapta din biscuiti cu crema de fructe

Se inmoaie usor biscuitii in lapte si se asaza unul linga altul pe un platou dreptunghiular. Se prepara crema: se freaca untul spuma, se adauga zaharu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ¼ kg biscuiti
  • 2 pahare lapte
  • 2 lingurite zahar
  • putin rom; crema: 100 gr. unt
  • 100 gr. zahar
  • 15 migdale sau nuci
  • 1 galbenus
  • zahar vanilat
  • 6 mere frumoase sau alte fructe tocate
  • 1 pahar frisca

Mod de preparare

Se inmoaie usor biscuitii in lapte si se asaza unul linga altul pe un platou dreptunghiular. Se prepara crema: se freaca untul spuma, se adauga zaharul, migdalele sau nucile tocate, galbenusul frecat cu zaharul si cu zaharul vanilat. Nu se fierbe pe foc. Se adauga merele sau alte fructe taiate bucatele mici si romul. Se ung biscuitii cu aceasta crema si se lasa pina a doua zi la rece
Se servesc acoperiti cu frisca

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!