Se bat margarina cu zaharul si zaharul vanilat si se adauga sarea, ouale, praful de copt si faina. Apoi se adauga laptele, romul si migdalele. 2/3 d
Se bat margarina cu zaharul si zaharul vanilat si se adauga sarea, ouale, praful de copt si faina.
Apoi se adauga laptele, romul si migdalele.
2/3 din coca se pune in forma, iar restul se amesteca cu finetti si apoi se pune in forma.
Se pune in cuptor (175°C, 60 min)
Iata inca o noutate in materie de reteta de chiftelute. Aproape ca nu-mi venea sa cred ca pot face aceasta combinatie. Am...
Chiftelute cu sunca si maslineGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa