Pozitionam merele feliate intr-o tava captusita cu folie. Amestecam galbenusurile cu zaharul pudra si apa. Adaugam faina, praful de copt si albusurile
Pozitionam merele feliate intr-o tava captusita cu folie. Amestecam galbenusurile cu zaharul pudra si apa. Adaugam faina, praful de copt si albusurile batute spuma. Turnam jumatate din aluat peste mere. Amestecam praful de cacao in cealalta jumatate si turnam aluatul peste mere. Dupa coacere, rasturnam aluatul din tava, astfel incat merele sa fie deasupra, ungem cu crema si glazuram cu ciocolata. Crema: batem spuma untul cu zaharul pudra. Fierbem o crema din lapte si budinca. Dupa racire amestecam cu crema de unt si ungem pe prajitura.
Alte retete prajituri recomandate:
Prajitura cu visine
Tarta fructe
Prajitura nuca
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa