Aceasta reteta de prajitura este, dupa cum ii spune si numele, rapida, in plus este aromata si suculenta de la delicioasele capsuni. Poate fi facuta si cu alte fructe, servita langa o cana de socata.
Se pune faina intr-un castron, se sparg ouale la mijloc, se amesteca, cu faina, turnand laptele putin cite putin. Se adauga sarea, 50 gr. zahar si ciresele. Se topeste untul si se unge forma; restul de unt se incorporeaza in compozitie care se pune apoi in forma si se coace, la cuptorul incalzit in prealabil, 30-35 de minute.
Prajitura rapida cu cirese se pudreaza cu zahar dupa ce e scoasa din cuptor, si se servede calda sau rece.
Cu poftele nu-i de gluma,,, da' asa bune ar fi fost niste ghebe!
Ciuperci prajite (Multicooker)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj