Se amesteca zaharul cu untul si ouale puse pe rand. Se incorporeaza nucile, faina si praful de copt. Se pregateste o tava unsa si pudrata cu faina. Se
Se amesteca zaharul cu untul si ouale puse pe rand. Se incorporeaza nucile, faina si praful de copt. Se pregateste o tava unsa si pudrata cu faina. Se toarna aluatul. Se pun ciresele la scurs apoi se presara peste aluat. Se coace prajitura la foc potrivit. Se amesteca zaharul praf cu putin suc din compot si se decoreaza prajitura.
Se taie patrate potrivite
Incanta-ti simturile cu o reteta delicioasa de fusilli al dente, acompaniata de bucati suculente de piept de pui si sos...
Fusilli cu piept de pui si smantana - Reteta unui preparat gustos si cremosPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura