Se bat ouale cu apa, zaharul si zaharul vanilat, folosind mixerul si apoi se adauga faina si praful de copt. Compozitia obtinuta se pune in tava patra
Se bat ouale cu apa, zaharul si zaharul vanilat, folosind mixerul si apoi se adauga faina si praful de copt. Compozitia obtinuta se pune in tava patrata unsa cu putin ulei si pudrata cu faina. Se pune 5 min la cuptor apoi se repartizeaza deasupra caisele taiate jumatati si stropite cu rom. Se coace la foc potrivit si rece se pudreaza cu zahar vanilat.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii