Prajitura simpla cu ciocolata

Untul se bate spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga ouale pe rind, amestecind dupa fiecare. Se pune faina, praful de copt si cacao, romul si

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat: 75 gr. unt moale
  • 100 gr. zahar
  • un zahar vanilat
  • 4 oua
  • 150 gr. faina
  • un praf de copt
  • 4 linguri rom
  • o lingura cacao
  • 6 ciocolatele cu rom
  • glazura: 200g glazura de ciocolata

Mod de preparare

Untul se bate spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga ouale pe rind, amestecind dupa fiecare. Se pune faina, praful de copt si cacao, romul si se incorporeaza in aluat.

Cicolatelele se taie in doua. In tava tapetata cu hirtie de copt se pune aluatul si se dauga ciocolatile. Se coace 40 min la 180 grade si apoi se scoate blatul din forma si lasa la racit.

Se imbraca in ciocolata si se presara imediat cu fulgi de cocos. Se pastreaza intr-un loc mai rece sau la frigider.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Galuste cu prune

Reteta facuta de la Moku tare bune au fost http://www.bucataras.ro/retete/galuste-cu-prune-64040.html Am dus si la...

Galuste cu prune
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca