Prajitura spaniola

Pentru prajitura spaniola aveti nevoie de ½ de pahar de lapte, 50 g margarina, 2 oua, 300 g zahar pudra.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Foaia :
  • ½ de pahar de lapte
  • 50 g margarina
  • 2 oua
  • 300 g zahar pudra
  • 2 linguri de miere de albine
  • 1 praf de copt
  • 1 pachetel de zahar vanilat si
  • 300 g faina
  • Glazura:
  • 250 g zahar
  • 12 linguri de lapte
  • 4 linguri de cacao
  • esenta de rom
  • si 300 g margarina sau unt.

Mod de preparare

Pentru prajitura spaniola, se face o foaie din toate ingredientele. Dupa ce s-a copt aceasta se glazureaza.


Dupa ce s-a intarit glazura, prajitura spaniola se taie si se poate servi.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu jeleu de visine

Desert tort cu jeleu de visine
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca