Pentru a prepara aceasta reteta de prajitura viscol sunt necesare urmatoarele ingrediente: unt, faina, oua, zahar tos, apa, grasime pentru forma.
Se fierbe untul cu apa. Se trage la marginea masinii de gatit, se adauga faina putin cate putin si se amesteca mereu ca sa nu faca cocoloase. Se fierbe ca o mamaliga, apoi se da la o parte sa se racoreasca. Cand este numai putin calduta, se adauga ouale unul cate unul, amestecand bine. Se unge o tava si se toarna compozitia care trebuie sa fie de grosimea unui chibrit. Se presara cu putin zahar tos si se pune la cuptor.
Cand este gata, se taie bucati (dupa plac).
Alte retete recomandate:
Prajitura cu anason
Prajitura cu miere
Prajitura ruseasca
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa