Prajiturele cu nuci si caramele

Topiti untul cu ciocolata, la foc mediu amestecand des. Luati de pe foc, adaugati zaharul si ouale si amestecati pana se omogenizeaza. Incorporati fai

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3/4 ceasca unt sau margarina
  • 100 gr. ciocolata amaruie
  • o ceasca zahar tors
  • 3 oua mari usor batute
  • o ceasca faina
  • 1/2 cesca nuci taiate mari
  • o lingurita esenta vanilie
  • 1/2 lingurita sare
  • 25-30 caramele (bomboane) taiate in jumatati

Mod de preparare

Topiti untul cu ciocolata, la foc mediu amestecand des. Luati de pe foc, adaugati zaharul si ouale si amestecati pana se omogenizeaza. Incorporati faina, nucile, vanilia si sarea. Compoziti obtinuta o intindeti in tava unsa, presarati cu,caramele. Coaceti in cuptorul incins 25-30 de minute.
Lasati sa se raceasca si taiati in patrate.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...