Topiti untul cu ciocolata, la foc mediu amestecand des. Luati de pe foc, adaugati zaharul si ouale si amestecati pana se omogenizeaza. Incorporati fai
Topiti untul cu ciocolata, la foc mediu amestecand des. Luati de pe foc, adaugati zaharul si ouale si amestecati pana se omogenizeaza. Incorporati faina, nucile, vanilia si sarea. Compoziti obtinuta o intindeti in tava unsa, presarati cu,caramele. Coaceti in cuptorul incins 25-30 de minute.
Lasati sa se raceasca si taiati in patrate.
Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa