Se amesteca margarina cu faina, se adauga galbenusurile, coniacul, smantana, sarea si laptele, si se framanta un aluat moale. Se intinde la o grosime
Se amesteca margarina cu faina, se adauga galbenusurile, coniacul, smantana, sarea si laptele, si se framanta un aluat moale. Se intinde la o grosime de un deget si se taie bucati cu formele dorite. Intr-un cuptor incalzit la 220 grade se prajesc pana devin crocanti.
Prajiturerele se servesc langa bere.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura cu capsuni
Prajitura cu visine
Tarta cu visine
Andra Mihail ne surprinde din nou cu o rețetă simplă și delicioasă de vinete pane crocante. Perfecte ca gustare sau...
Vinete pane crocante – Gustarea delicioasă și ușor de preparatGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa