Prajiturele "de nisip"

Untul se amesteca cu zaharul si zaharul vanilat pana rezulta o spuma cremoasa. Se incorporeaza faina iar aluatul rezultat se tine o ora la rece. Se in

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g unt
  • 200 g zahar
  • 300 g faina
  • 3 zahar vanilat
  • o lingura lapte
  • zeama de lamaie

Mod de preparare

Untul se amesteca cu zaharul si zaharul vanilat pana rezulta o spuma cremoasa. Se incorporeaza faina iar aluatul rezultat se tine o ora la rece. Se intinde o foaie din care se taie cerculete mici care se coc 25 min la foc potrivit. Se pudreaza cu zahar amestecat cu scortisoara.
Se servesc la ceai sau cafea.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide