Prajituri Piersicute

Prajiturile Piersicute sunt delicioase. Pentru a prepara aceste prajituri aveti nevoie de oua, zahar, margarina si gem de piersici.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr faina
  • 3 oua
  • 100 ml ulei
  • 2 lg cacao
  • esenta (rom
  • trandafir
  • migdale
  • etc)
  • 100 gr margarina sau unt
  • 100 gr zahar pudra
  • 3 lg gem de piersici
  • praf de copt
  • coaja de lamaie
  • putin lapte
  • 5 lg zahar tos

Mod de preparare

Prajiturile Piersicute sunt delicioase. Pentru a prepara aceste prajituri se mixeaza galbenusurile cu zaharul pana devin spuma, se adauga coaja de lamaie si treptat, uleiul.La sfarsit se pune faina si praful de copt. Se formeaza cu mana bilute care se dau la copt pentru 10-15 minute intr-o tava unsa cu ulei. Dupa ce s-au racit putin se scobesc in interior (cu un cutit ascutit). Sfaramiturile se dau prin masina de tocat sau in robot si se amesteca cu margarina moale, gemul, esenta de rom, cacao si lapte pentru o crema tare. Se umple fiecare jumatate de biluta si apoi se lipesc una de cealalta.Se dau prin esenta colorata si apoi prin zahar tos


Prajiturile Piersicute se servesc a doua zi, cand s-au inmuiat putin.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...