Prajutura cu cozonac este o modalitate excelenta de reciclare a cozonacului ramas de la sarbatori.
Se taie cozonacul in felii potrivit de groase, si cu ajutorul unui cutit ascutit se taie marginile, in asa fel incat sa ramana doar miezul.
Separat se taie bananele in felii potrivit de groase, se caramelizeaza in zahar si se aseaza pe farfurie.
Intr-un castron se freaca energic untul cu zaharul. Se pune o felie de cozonac, peste banalele caramelizate, se pune crema si se acopera cu alta felie de cozonac.Operatiile se repeta pana prajitura ajunge la dimensiunile dorite. Se imbraca in crema de ciocolata. Peste se pune nuca macinata si se decoreaza cu fructe.
Prajitura din cozonac se serveste rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa