Pricomigdale (II)

Migdalele uscate in cuptor se piseaza impreuna cu zaharul cubic. Se pun in amestec 3 albusuri nebatute si se freaca pentru a obtine o crema. Se bat i

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g migdale
  • 250 g zahar cubic
  • 250 g zahar tos
  • 8 albusuri

Mod de preparare

Migdalele uscate in cuptor se piseaza impreuna cu zaharul cubic. Se pun in amestec 3 albusuri nebatute si se freaca pentru a obtine o crema. Se bat intr-un vas 5 albusuri cu 250 g zahar tos, pana se fac spuma tare. Se inglobeaza usor albusurile in crema de migdale si se pune compozitia cu cornetul, in tava tapetata, in mici gramajoare. Se stropesc cu putina apa si se tin la foc mic, timp de 25 de minute. Cand s-au copt, pricomigdalele se scot imediat din tava (cu cutitul) si se lasa la racit pe un gratar.

Se servesc reci.

Alte retete recomandate: Cornulete

Prajitura cu nuca

Prajitura cu mere

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Pernite cu piersici la slow cooker Crock-Pot

Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...

Pernite cu piersici la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa