Se amesteca iaurtul, zaharul, faina, bicarbonatul si oul. Se pune aluatul in tava tapetata cu unt si faina si se pune apoi la cuptor, 10 minute la 200
Se amesteca iaurtul, zaharul, faina, bicarbonatul si oul. Se pune aluatul in tava tapetata cu unt si faina si se pune apoi la cuptor, 10 minute la 200 grade C si inca 25 minute la 180 grade Celsius. Se taie patrate cind e rece. Din Nutella si lapte se prepara o crema, pe baie de abur.
In crema fierbinte se introduc cu o lingura patratele reci, se insiropeaza bine, iar apoi se scurg usor si se trec prin nuca de cocos macinata.
Din seria preparatelor la multicooker, foarte reusit a fost acest cozonacel cu umplutura de mere! Am facut doi astfel de...
Cozonac trandafir cu merePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura