Rafaello

Se freaca zaharul cu untul spuma, se adauga laptele praf si un pachet nuca cocos. Se fac bilute si in interiorul fiecarei bilute se introduce cite o a

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet unt
  • o cana zahar pudra
  • o cana lapte praf
  • 1 pachet alune
  • 2 pachete nuca cocos

Mod de preparare

Se freaca zaharul cu untul spuma, se adauga laptele praf si un pachet nuca cocos. Se fac bilute si in interiorul fiecarei bilute se introduce cite o aluna. Apoi se trec prin nuca de cocos si se dau la rece.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...