Apa si zaharul se fierb sirop, se amesteca cu margarina, se adauga laptele praf si nuca de cocos, se amesteca bine, se lasa 2 – 3 ore sa se rac
Apa si zaharul se fierb sirop, se amesteca cu margarina, se adauga laptele praf si nuca de cocos, se amesteca bine, se lasa 2 – 3 ore sa se raceasca. (este ideal sa se pregateasca cu o zi inainte). Migdalele se oparesc si se curata de coaja, se lasa sa se zvinte. Din compozitia pregatita se formeaza bile in mijlocul carora se pune cate un sambure de migdala, se tavalesc prin nuca de cocos rasa. Dupa ce sunt gata, se mai pun pentru putin timp in frigider.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura cu capsuni cu frisca
Tort de capsuni
Sirop de capsuni
Prima oara cand am vazut reteta asta a fost la cei de la Crama Haiducilor. Mi-a placut ideea tare mult si am zis ca este o...
Sarmale in dovleacIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa