Rafaello cu alune

Se amesteca untul cu zaharul pudra si laptele praf. Dupa ce s-a omogenizat bine si s-a obtinut o pasta fina, se pune nuca de cocos. Se fac cu mina mic

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. unt
  • 150 gr. zahar pudra
  • 150 gr. lapte praf
  • 100 gr. nuca de cocos
  • alune sau esenta de migdale

Mod de preparare

Se amesteca untul cu zaharul pudra si laptele praf. Dupa ce s-a omogenizat bine si s-a obtinut o pasta fina, se pune nuca de cocos. Se fac cu mina mici rotocoale, iar in mijlocul fiecarui Rafaello se pune cite o aluna decojita sau esenta de migdale.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!