Rasfat cu ciocolata

Se aprinde cuptorul si se regleaza la foc potrivit. intr-un vas se topesc, pe baie de aburi, ciocolata imrepuna cu 170 gr margarina. Se da deoparte s

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 gr ciocolata neagra menaj
  • 200 gr margarina
  • 100 gr praf de migdale
  • 3 oua
  • 120 gr zahar
  • esenta de rom
  • esenta de migdale

Mod de preparare

Se aprinde cuptorul si se regleaza la foc potrivit. intr-un vas se topesc, pe baie de aburi, ciocolata imrepuna cu 170 gr margarina. Se da deoparte si se adauga esenta de rom si esenta de migdale. in alt recipient se bat spuma ouale cu zaharul. Se adauga praful de migale si se amesteca totul bine, apoi se adauga si ciocolata topita si se omogenizeaza. In forma de copt blat de tort, cu diametrul de 24 cm, tapetata cu margarina se toarna compozitia. se da la cuptor, timp de aproximativ trei sferturi de ora, la foc mic.


Se scoate tava din cuptor, se lasa 10 minute sa se racoreasca apoi se scoate si se portioneaza.

Alte retete de prajituri:

Chec de mere Chec pufos Prajitura cu visine

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Chec din carne tocata cu morcov

Un chec delicios, satios si in plus, se face super usor. Eu l-am pregatit stiind ca am musafiri la masa si pot sa spun ca a...

Chec din carne tocata cu morcov
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise