Am curatat perele de coaja si le-am taiat feliute. Am tapetat o tava de jena cu unt peste care am presarat o lingura si jumatate de fructoza, apoi am
Am curatat perele de coaja si le-am taiat feliute. Am tapetat o tava de jena cu unt peste care am presarat o lingura si jumatate de fructoza, apoi am acoperit tot fundul tavii cu pere. Am dat tava la cuptor cam 10 minute pana s-au rumenit perele. intre timp am pregatit pandispanul:
am separat ouale si am batut albusurile bat, am amestecat galbenusurile cu jumatatea de lingura de fructoza ramasa si cu uleiul pana s-au omogenizat. am tunat in ploaie faina, taratele, praful de copt si galbenusurile peste albusurile batute spuma. dupa ce erau rumetite putin perele am turnat pandispanul deasupra. am lasat la cuptor 30 min la 180 grade si am intors tava. am taiat prajitura feliute, pentru servit si am pus-o inapoi in cuptor inca 10 minute, ca sa se coloreze mai mult perele si pentru ca marginile pandispanului sa devina crocante. (ultima faza e absolut optionala)
Se poate servi ca atare, ornata cu frisca, zahar pudra, ciocolata topita sau rasa.
Alte retete recomandate:
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa