Se freaca galbenusurile cu zaharul, pana la dizolvare. Se adauga apoi 4 albusuri batute spuma si faina. Se toarna compozitia intr-o tava unsa si tape
Se freaca galbenusurile cu zaharul, pana la dizolvare. Se adauga apoi 4 albusuri batute spuma si faina. Se toarna compozitia intr-o tava unsa si tapetata si se coace la foc potrivit. Se oparesc nucile si alunele macinate cu laptele clocotit, se adauga zaharul, pesmetul si cafeaua. Se freaca bine ingredientele si se unge blatul fierbinte cu aceasta crema. Se ruleaza, iar deasupra se unge cu albusurile batute spuma, se presara cu zahar si se pune din nou la cuptor pentru 10-15 minute.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete de dulciuri:
Tort diplomat Prajitura cu gem Prajitura snikers
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa