Rulada cu banane

Din oua, zahar, nuca, faina si bicarbonatul stins cu otet se face un blat. Se coace in tava, tapetata cu folie sau hirtie pentru prajituri. In timul

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 5 linguri nuca macinata
  • 1 lingura faina
  • 1/2 pachet bicarbonat de sodiu
  • 1 budinca vanilie
  • 250 g unt
  • 2 banane
  • frisca

Mod de preparare

Din oua, zahar, nuca, faina si bicarbonatul stins cu otet se face un blat. Se coace in tava, tapetata cu folie sau hirtie pentru prajituri.

In timul coaceri se prepara budinca cu 350 g de lapte rece si 7-8 linguri zahar, se incorporeaza si untul frecat spuma.

Blatul cind este gata se rastoarna peste o folie de aluminiu, se ruleaza. Cind este rece se umple cu crema de budinca, se pun bananele la o margina si se ruleaza.

Se orneaza cu frisca, banane sau cu glazura de ceocolata.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...