Din oua, zahar, nuca, faina si bicarbonatul stins cu otet se face un blat. Se coace in tava, tapetata cu folie sau hirtie pentru prajituri. In timul
Din oua, zahar, nuca, faina si bicarbonatul stins cu otet se face un blat. Se coace in tava, tapetata cu folie sau hirtie pentru prajituri.
In timul coaceri se prepara budinca cu 350 g de lapte rece si 7-8 linguri zahar, se incorporeaza si untul frecat spuma.
Blatul cind este gata se rastoarna peste o folie de aluminiu, se ruleaza. Cind este rece se umple cu crema de budinca, se pun bananele la o margina si se ruleaza.
Se orneaza cu frisca, banane sau cu glazura de ceocolata.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii