Rulada cu cocos

Se amesteca nuca de cocos cu zaharul, laptele si se da in clocot. Se ia de pe foc, se lasa sa se racoreascasi apoi se amesteca cu biscuitii rupti in b

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 linguri nuca cocos
  • 5l inguri zahar
  • o cana de lapte
  • 400 g biscuiti
  • 2 linguri rom
  • Umplutura: un pachet margarina
  • 5 linguri zahar
  • 100 g nuca de cocos

Mod de preparare

Se amesteca nuca de cocos cu zaharul, laptele si se da in clocot. Se ia de pe foc, se lasa sa se racoreascasi apoi se amesteca cu biscuitii rupti in bucati mici si romul.

Pentru crema se amesteca ingredientele cu mixerul sau robotul de bucatarie.

Se intinde cu sucitorul pe un celofan uns cu ulei. Se intinde crema si se ruleaza. Se tavaleste prin nuca de cocos si se pune la rece.
Se taie felii si se serveste rece.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide