Rulada cu dulceata de casa este un dulce delicios, care se face foarte repede si in care puteti folosi orice fel de dulceata facuta in casa.
Separam albusurile de galbenusuri. Intr-un castron mai mare batem albusurile spuma tare, apoi adaugam zaharul lingura cu lingura, pana se termina. Mixam bine sa nu se simta zaharul in albus. Adaugam galbenusurile, uleiul, praful de sare si omogenizam cu o lingura. Turnam faina in ploaie si amestecam cu o lingura de jos in sus. Tapetam cu hartie de copt o tava, apoi turnam compozitia si nivelam usor. Dam la cuptor la foc mic. Scoatem tava si rulam intr-un prosop umed, eu am rulat direct in hartia de copt. Lasam sa se raceasca bine, apoi umplem rulada cu dulceata dupa preferinta.
Rulada cu dulceata de casa se serveste rece, cu zahar pudra presarat pe deasupra.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii