Rulada cu frisca

Se freaca galbenusurile cu zaharul ca o crema, se adauga faina si cacao, iar dupa ce s-a amestecat bine, spuma de albusuri. Se toarna compozitia intr-

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar pudra
  • 1 lingura cu virf faina
  • 3 lingurite cacao
  • 350 gr frisca pentru umplutura
  • ulei si faina pentru forma

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharul ca o crema, se adauga faina si cacao, iar dupa ce s-a amestecat bine, spuma de albusuri. Se toarna compozitia intr-o tava dreptunghiulara unsa cu ulei si presarata cu faina si se coace la foc potrivit. Cind s-a rumenit frumos, se rastoarna pe o planseta de lemn acoperit cu un servet ud si bine stors, se acopera si se lasa sa se raceasca complet. Se asterne apoi frisca in strat uniform de gros si se ruleaza cu ajutorul servetului
Se asaza pe un platou si se garniseste cu frisca

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...