Rulada cu fructe de padure

Se separa ouale. Albusul se bate cu zahar, se amesteca cu galbenusele, faina, amidonul, praful de copt. Se pune in tava pregatita cu hartie si se coac

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blat: 4 oua
  • 120 g zahar
  • 60 g faina
  • 60 g amidon
  • un plic praf de copt
  • Umplutura: 5 g gelatina
  • 250 g brinza de vaci
  • 40 ml sirop de fructe de padure
  • coaja si sucul unei lamai
  • 200 ml frisca batuta
  • 100 g gem de capsuni

Mod de preparare

Se separa ouale. Albusul se bate cu zahar, se amesteca cu galbenusele, faina, amidonul, praful de copt. Se pune in tava pregatita cu hartie si se coace 15 min. Se rastoarna pe un prosop cu zahar si se ruleaza. Branza de vaci se amesteca cu siropul, sucul si coaja de lamaie, zaharul. Se inglobeaza gelatina dizolvata si frisca. Blatul se unge cu gem si pune crema. Se ruleaza si se da 2 ore la rece.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide