Rulada cu fructe de padure

Se separa ouale. Albusul se bate cu zahar, se amesteca cu galbenusele, faina, amidonul, praful de copt. Se pune in tava pregatita cu hartie si se coac

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blat: 4 oua
  • 120 g zahar
  • 60 g faina
  • 60 g amidon
  • un plic praf de copt
  • Umplutura: 5 g gelatina
  • 250 g brinza de vaci
  • 40 ml sirop de fructe de padure
  • coaja si sucul unei lamai
  • 200 ml frisca batuta
  • 100 g gem de capsuni

Mod de preparare

Se separa ouale. Albusul se bate cu zahar, se amesteca cu galbenusele, faina, amidonul, praful de copt. Se pune in tava pregatita cu hartie si se coace 15 min. Se rastoarna pe un prosop cu zahar si se ruleaza. Branza de vaci se amesteca cu siropul, sucul si coaja de lamaie, zaharul. Se inglobeaza gelatina dizolvata si frisca. Blatul se unge cu gem si pune crema. Se ruleaza si se da 2 ore la rece.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...