Rulada cu fructe de padure

Se separa ouale. Albusul se bate cu zahar, se amesteca cu galbenusele, faina, amidonul, praful de copt. Se pune in tava pregatita cu hartie si se coac

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blat: 4 oua
  • 120 g zahar
  • 60 g faina
  • 60 g amidon
  • un plic praf de copt
  • Umplutura: 5 g gelatina
  • 250 g brinza de vaci
  • 40 ml sirop de fructe de padure
  • coaja si sucul unei lamai
  • 200 ml frisca batuta
  • 100 g gem de capsuni

Mod de preparare

Se separa ouale. Albusul se bate cu zahar, se amesteca cu galbenusele, faina, amidonul, praful de copt. Se pune in tava pregatita cu hartie si se coace 15 min. Se rastoarna pe un prosop cu zahar si se ruleaza. Branza de vaci se amesteca cu siropul, sucul si coaja de lamaie, zaharul. Se inglobeaza gelatina dizolvata si frisca. Blatul se unge cu gem si pune crema. Se ruleaza si se da 2 ore la rece.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Pui, cu legume la gratar

Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...

Pui, cu legume la gratar
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa