Galbenusurile se bat cu zahar, pana se fac o crema alba, se arunca faina, sare, arome. Albusurile se bat spuma si se amesteca cu galbenusurile, se toa
Galbenusurile se bat cu zahar, pana se fac o crema alba, se arunca faina, sare, arome.
Albusurile se bat spuma si se amesteca cu galbenusurile, se toarna in tava si se baga aproximativ 10 minute la cuptor la 300-350 F.
Tava pe care o folosesc este de 35/20 cm. Aluatul il intind atat de gros cat sa nu se vada hartia de copt de dedesupt (cam 0.5 cm).
Cand e gata coapta pun dulceata si o rulez direct, in timp ce o rulez scot si hartia de copt.
Daca puneti crema rulati-o calda si lasati-o asa sa se raceasca, dupa ce s-a racit o desfaceti usor si puneti crema.
Pofta buna!
Reteta Rulada cu gem a fost propusa de babyca pe forum culinar.ro
Alte retete de rulade gasiti aici:
Rulada cu nuca si ciocolata,
Rulada cu ciocolata si piersici,
Rulada Budapesta
Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura