Galbenusurile si zaharul se pun intr-un castron si se bat bine cu telul ½ ora. Se adauga ciocolata rasa, faina si se mai freaca bine. Se adauga albus
Galbenusurile si zaharul se pun intr-un castron si se bat bine cu telul ½ ora. Se adauga ciocolata rasa, faina si se mai freaca bine. Se adauga albusurile batute spuma tare si se amesteca usor. Se toarna compozitia in tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se coace la foc potrivit. Cind prajitura este coapta, se rastoarna pe un servet sau pe o hirtie. Se unge cu crema de ciocolata sau cu dulceata de fructe, sau cu urmatoarea crema: 3 albusuri batute spuma, amestecate cu 80g zahar pudra si vanilie se bat pe baia de apa pina se fac o spuma tare. Dupa ce s-a uns cu una din cremele de mai sus, se ruleaza.
Ador diminetile langa o cafea proaspata...si parca ar mai merge ceva :) Voi pregati astazi rapid niste croissante cu unt si...
Desert croissante cu unt si scortisoaraIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa