Batem ouale intregi pana a devenit spuma. Adaugam zaharul si batem in continuare, apoi adaugam piureul de bostan amestecand continuu. Adaugam faina am
Batem ouale intregi pana a devenit spuma.
Adaugam zaharul si batem in continuare, apoi adaugam piureul de bostan amestecand continuu.
Adaugam faina amestecata cu bicarbonatu, praf de copt si scortisoara. Punem compozitia intr-o tava de 36/35 cm captusita cu hartie de copt si il bagam in cuptorul preincalzit la 180° timp de 15 min.
Scoatem de la cuptor, rasturnam pe un servet umed si rulam incetisor. Fiind foarte fraged e pericol sa crape. Se lasa sa se raceasca Se bate frisca lichida, se adauga nuca macinata, se deruleaza rulada cu atentie si se scoate prosopul. Se intinde crema.
Se ruleaza din nou cu mare atentie si se lasa 2 ore la rece.
Se pudreaza cu zahar pudra.
Pofta buna!
Reteta Rulada de dovleac a fost propusa de taylor pe forum culinar.ro
Alte retete recomandate:
Dovlecei umpluti
Rulada - pavlova meringue roulade,
Rulada trenulet de lamaie,
Rulada Budapesta
M-am inspirat din reteta lui merisor,leurda nu se gaseste la italy :)) e pentru prima data cand fac mancare de spanac,eu...
Mancare de spanac cu ceapa verdePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura