Se amesteca zaharul cu miezul de nuca, cacao, oul batut si lichior(20 ml) si se omogenizeaza compozitia. Pe o folie de staniol sau hartie pergament se
Se amesteca zaharul cu miezul de nuca, cacao, oul batut si lichior(20 ml) si se omogenizeaza compozitia. Pe o folie de staniol sau hartie pergament se intinde cu mana o foaie groasa cam de 5 mm. Peste foaie se intinde un strat de crema si se ruleaza cu ajutorul foliei de staniol. Dupa ce se ruleaza se presara cu cocos sau miez de nuca si se ruleaza imediat in folie de staniol si se baga in gongelator.
Pentru a obtine crema, se freaca untul spuma, se adauga zaharul, nessul si apoi galbenusurile pe rand. Se continua cu frecarea cremei pana se dizolva bine nessul. Din aceste ingrediente se vor obtine 2 rulade de aproximativ 30 cm.
Dupa preferinta, se pot pune visine din visinata(fara samburi) pe latura foii de unde se incepe sa se ruleze.
Cand se scoate din cogelator se portioneaza si se serveste imediat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa