Rulada simpla cu branza se poate face cu ocazia unui meniu festiv. Ingredientele sunt: faina, oua, branza, smantana.
Rulada cu branza este un aperitiv gustos. Reteta se face astfel: punem pe foc o cratita in care topim margarina. Cand este topita se adauga 10 linguri de faina. Se amesteca bine, se stinge cu un litru de lapte dupa care se fierbe compozitia. Se ia de pe foc si se adauga galbenusurile pe rand, apoi albusurile batute spuma. Se coace in tava unsa, bine tapetata 15-20 minute. Se scoate, se ruleaza pe un servet ud. Se lasa sa se raceasca. Se unge cu smantana, se pune branza, se ruleaza din nou, se unge cu smantana si se razaleste pe deasupra branza.
Alte aperitive recomandate
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii