Se face coca, se imparte in bucati egale, se intinde fiecare foaie, se unge cu ulei, se presara dovleacul crud dat la robot sau pe razatoarea mare, se
Se face coca, se imparte in bucati egale, se intinde fiecare foaie, se unge cu ulei, se presara dovleacul crud dat la robot sau pe razatoarea mare, se presara zahar, se ruleaza si se pune in tava unsa cu grasime. Se fac toate rulourile, se ung cu putin ulei si se pun la cuptor.
Se poate pudra cu zahar tos cind este gata (trebuie sa arate rumenita)
Am facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste
Creier paneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa