Rulou cu miere

Batem spuma 6 galbenusuri cu mierea. Amestecam faina, praful de cacao, praful de copt cu 6 albusuri batute spuma si cocem intr-o tava mare la foc medi

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 oua
  • 15 dkg miere
  • 8 dkg faina
  • 1 dkg praf de cacao
  • 1 pachet praf de copt
  • 20 dkg margarina
  • 20 dkg zahar pudra
  • 10 dkg nuca
  • ½ dl rom

Mod de preparare

Batem spuma 6 galbenusuri cu mierea. Amestecam faina, praful de cacao, praful de copt cu 6 albusuri batute spuma si cocem intr-o tava mare la foc mediu. Dupa coacere rulam aluatul, dupa racire il umplem cu urmatoare crema: batem spuma 20 dkg margarina cu zaharul pudra, nuca macinata si rom.
Alte prajituri recomandate

Tort cu mere coapte

Prajitura cu lamaie

Prajituri cu mere

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!