Rulou cu miere

Batem spuma 6 galbenusuri cu mierea. Amestecam faina, praful de cacao, praful de copt cu 6 albusuri batute spuma si cocem intr-o tava mare la foc medi

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 oua
  • 15 dkg miere
  • 8 dkg faina
  • 1 dkg praf de cacao
  • 1 pachet praf de copt
  • 20 dkg margarina
  • 20 dkg zahar pudra
  • 10 dkg nuca
  • ½ dl rom

Mod de preparare

Batem spuma 6 galbenusuri cu mierea. Amestecam faina, praful de cacao, praful de copt cu 6 albusuri batute spuma si cocem intr-o tava mare la foc mediu. Dupa coacere rulam aluatul, dupa racire il umplem cu urmatoare crema: batem spuma 20 dkg margarina cu zaharul pudra, nuca macinata si rom.
Alte prajituri recomandate

Tort cu mere coapte

Prajitura cu lamaie

Prajituri cu mere

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...