Rulourile cu creme diferite sunt delicioasa si usor de facut. Aveti nevoie de 300 g faina, 150 g unt sau margarina.
Pentru rulourile cu creme diferite, totul se amesteca pana se obtine o coca, apoi se intinde pe planseta cu sucitorul si se taie fasii de 1 cm – 1,5 cm grosime, apoi se ruleaza pe cornet. Dupa ce s-au rulat toate, se ung cu ou si se coc la cuptorul incins la temperatura de 240 de grade, apoi se coc timp de 20 de minute. La sfarsit, dupa ce s-au racit, se umplu cu diverse creme.
Rulourile cu creme diferite se pot servi cu frisca.
De ce are denumirea asta??? Cind am terminat mincarea, exact asta am zis"am facut o sorcova". Mi-am adus aminte de la Master...
SorcovaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj