Inmuiem drojdia in lapte, frecam untul cu faina, adaugam zaharul si framantam intregul amestec si il punem la dospit. Cand e gata, framantam aluatul s
Inmuiem drojdia in lapte, frecam untul cu faina, adaugam zaharul si framantam intregul amestec si il punem la dospit. Cand e gata, framantam aluatul si il intindem. Presaram zahar brun si fructe confiate pe aluat. Presaram pe fructe scortisoara, nuci macinate, cuisoare. Rulam aluatul, il taiem in felii de doua degete pe care le coacem intr-o tava unsa 40 de minute in cuptor la 185 de grade C. Dupa ce se racesc presaram zahar pudra deasupra.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu mere
Placinta cu mere
Tort mere
Un chec delicios, satios si in plus, se face super usor. Eu l-am pregatit stiind ca am musafiri la masa si pot sa spun ca a...
Chec din carne tocata cu morcovPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura