Inmuiem drojdia in lapte, frecam untul cu faina, adaugam zaharul si framantam intregul amestec si il punem la dospit. Cand e gata, framantam aluatul s
Inmuiem drojdia in lapte, frecam untul cu faina, adaugam zaharul si framantam intregul amestec si il punem la dospit. Cand e gata, framantam aluatul si il intindem. Presaram zahar brun si fructe confiate pe aluat. Presaram pe fructe scortisoara, nuci macinate, cuisoare. Rulam aluatul, il taiem in felii de doua degete pe care le coacem intr-o tava unsa 40 de minute in cuptor la 185 de grade C. Dupa ce se racesc presaram zahar pudra deasupra.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu mere
Placinta cu mere
Tort mere
Dragii mei, va prezint o reteta mai mult decat simpla pe care mai mult ca sigur o faceti si voi acasa. Ea nu necesita...
Crema de zahar ars by Alex Teacher (nimic mai simplu)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj