Rulouri cu gem

Rulourile cu gem sunt simplu de facut. Va trebuie 150 g branza de vaci, 150 g unt, 150 g faina.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g branza de vaci
  • 150 g unt
  • 150 g faina
  • 250 g zahar
  • un varf de lingurita de bicarbonat si
  • un praf de sare.

Mod de preparare

Pentru rulourile cu gem se framanta toate la un loc, apoi se face o foaie, se taie patrate care se umplu cu gem, se ung cu ou, dupa care se coc la foc potrivit.


Rulourile cu gem se pot servi cu frisca.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Mic dejun

N-am obiceiul sa mananc dimineata, nici la pranz nu ma omor, mai seara ma apuca foamea....azi nu stiu ce m-a apucat, foamea...

Mic dejun
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca