Pentru rulourile cu mere se face un aluat din 180 g faina, 2-3 linguri de smantana si putina sare.
Pentru rulourile cu mere se face un aluat din 180 g faina, 2-3 linguri de smantana si putina sare. Dupa aceea, se face al doilea aluat din 180 g faina si 120 g margarina. Se face primul aluat, se intinde un strat subtire din el si se aseaza al doilea aluat peste el. Se ruleaza si se da la rece timp de o jumatate de ora sa se odihneasca, apoi se taie in patru parti egale care se intind si se umplu cu mere sau branza de vaci. Se coace la foc iute, apoi, la final, se pudreaza cu zahar.
Rulourile cu mere se servesc pudrate cu zahar.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa