Salam de biscuiţi reţetă, In timpul fierberii laptelui se pune pachetul de margarina cu zaharul si se amesteca pana se topeste. Se da vasul deoparte de pe foc si se pune cacaoa
In timpul fierberii laptelui se pune pachetul de margarina cu zaharul si se amesteca pana se topeste. Se da vasul deoparte de pe foc si se pune cacaoa si se amesteca pana se dizolva bine, dupa care se mai da o data in clocot. La sfarsit se adauga esenta de rom si se amesteca lichidul.
Separat, intr-un vas mai mare se rup biscuitii bucati potrivite se taie rahatul si apoi lichidul fierbinte se rastoarna peste biscuiti si rahat(se pot pune si stafide) si se ameteca bine. Aceasta compozie se separa din ochi in 3 coli de celofan si se da forma unui salam care se pune la frigider pana a doua zi.
Este un desert delicios, mai ales la cafeaua de dimineata
Reteta de preparare a papanasilor Un desert romanesc foarte popular, ideal pentru o masa simpla, traditionala!!!Puteti...
Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj