Salam de biscuiţi reţetă. salamul de biscuiti este un desert foarte indragit in primul rand pentru usurinta cu care se prepara. Acum te poti bucura si de salamul de biscuiti de post, care este la fel de delicios si se prepara la fel de usor.
1.Se pune la topit in apa, rahatul, margarina si cacao si se pun pe foc. Dupa ce da in cateva clocote se da deoparte.
2. Separat se macina biscuitii (sau se strivesc cu sucitorul), o parte se rup bucatele mai mari. Se amesteca intr-un castron nuca macinata si biscuitii. Se pun cacao pe foc
3. Se toarna lichidele peste si se amesteca cu mult curaj, pana devine ca o pasta. Daca mai este nevoie se mai adauga apa, eventual ceva suc de la compot, sau sirop de zahar daca nu sunt biscuitii destul de dulci.
4.Se adauga stafidele, esentele, au am pus si fructe confiate si putina scortisoara.
5. Se omogenizeaza si apoi se pune in pungi, sub forma de suluri rotunde sau patrate. Una am plimbat-o prin cocos inainte de ambalare.
6. Dupa refrigerare de macar o ora se taie felii si se mananca cu pofta maxima! Speram sa va placa!
Reteta de salam de biscuiti de post a fost propusa de Guguluff
Am pornit initial de la ideea de ciorba saseasca si am ajuns la ce se vede. Adica acest preparat face parte din ciclul ,,...
Ciorba de cartofi noi cu hreanOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj