Pentru blat, se bat albusurile spuma cu sare, apoi se adauga zaharul si se bate compozitia pana se intareste. Se adauga cacaua, nuca, praful de copt
Pentru blat, se bat albusurile spuma cu sare, apoi se adauga zaharul si se bate compozitia pana se intareste. Se adauga cacaua, nuca, praful de copt si faina. Aluatul obtinut se imparte in doua si se coc foile pe fundul tavii. Separat, pentru crema, se bat galbenusurile impreuna cu oul pe baie de aburi, se adauga zaharul, laptele, ciocolata rasa si cacaua. Se freaca bine pana capata consistenta, apoi se lasa la racit si se adauga untul. Dupa ce s-au copt foile, se ung cu crema si deasupra se presara cu nuca de cocos.
Se serveste prajitura dupa ce a stat la rece.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu Turta dulce Lapte de pasare
Risotto allo zafferano ... un preparat tipic zonei Lombardia (Italia) ... pe cat de simplu pe atit de indragit datorita...
Orez cu sofranOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj