Stelute cu scotisoara

Se macina migdalele, se bat albusurile si se amesteca cu celelalte ingrediente. Eventual se mai adauga putina scoritsoara. Se framanta aluatul, se tai

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g migdale
  • 100 g miere
  • 2 albusuri
  • 3 linguri zeama de lamaie
  • 1 lingurita coaja de lamaie
  • 1 lingurita scortisoara

Mod de preparare

Se macina migdalele, se bat albusurile si se amesteca cu celelalte ingrediente. Eventual se mai adauga putina scoritsoara. Se framanta aluatul, se taie in forme de stelute si se lasa la uscat.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...