Merele se curata si se taie bucati. Se pun intr-un castron cu zaharul si zeama de la o lamiie, se lasa 2-3 ore, apoi se storc, se amesteca cu nuca de
Merele se curata si se taie bucati. Se pun intr-un castron cu zaharul si zeama de la o lamiie, se lasa 2-3 ore, apoi se storc, se amesteca cu nuca de cocos, stafidele, scortisoara, vanilia. Acest amestec se intinde pe foile de placinta, se ruleaza, se ung cu margarina si se presara cu putin zahar. Se asaza in tava bine unsa cu margarina si se dau la cuptor.
Am mai adus o reteteta pentru iubitorii de peste, ca tot este dezlegare in aceste zile si poate va ajuta o idee noua.
Novac cu pastai galbene la cuptorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura