Tarta cu branza

Se zdrobesc biscuitii pana devin ca o faina. Untul se topeste (sa nu se arda) si se amesteca incet, incet cu biscuitii, pana se formeaza o masa compac

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 paghet de biscuiti (200gr)
  • 250 gr de unt
  • 1 cutie mare de branza
  • 3 galbenusuri de oua
  • 300 gr de zahar
  • stafide
  • esenta de vanilie

Mod de preparare

Se zdrobesc biscuitii pana devin ca o faina.

Untul se topeste (sa nu se arda) si se amesteca incet, incet cu biscuitii, pana se formeaza o masa compacta. Masa se intinde intr-un vas pentru cuptor.

Branza se amesteca cu cele 3 galbenusuri, cu zaharul si esenta de vanilie. Se amesteca pana devine o masa compacta si se adauga stafidele.

Se adauga branza peste masa de biscuiti si se da la cuptor o ora la 120- 150 de grade.

La final se poate pune o glazura de ciocolata.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Gogosi glazurate cu ciocolata

Cele mai pufoase si delicioase gogosi! :) Reteta de aluat pentru gogosi am luat-o de la Rocsi. Am facut mici modificari pe...

Gogosi glazurate cu ciocolata
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii