Tarta cu branza

Se zdrobesc biscuitii pana devin ca o faina. Untul se topeste (sa nu se arda) si se amesteca incet, incet cu biscuitii, pana se formeaza o masa compac

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 paghet de biscuiti (200gr)
  • 250 gr de unt
  • 1 cutie mare de branza
  • 3 galbenusuri de oua
  • 300 gr de zahar
  • stafide
  • esenta de vanilie

Mod de preparare

Se zdrobesc biscuitii pana devin ca o faina.

Untul se topeste (sa nu se arda) si se amesteca incet, incet cu biscuitii, pana se formeaza o masa compacta. Masa se intinde intr-un vas pentru cuptor.

Branza se amesteca cu cele 3 galbenusuri, cu zaharul si esenta de vanilie. Se amesteca pana devine o masa compacta si se adauga stafidele.

Se adauga branza peste masa de biscuiti si se da la cuptor o ora la 120- 150 de grade.

La final se poate pune o glazura de ciocolata.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...