Albusurile se bat spuma, iar galbenusurile se freaca cu zaharul, se adauga branza si se amesteca bine. Dupa ce s-a omogenizat bine, ATENTIE sa nu aiba
Albusurile se bat spuma, iar galbenusurile se freaca cu zaharul, se adauga branza si se amesteca bine.
Dupa ce s-a omogenizat bine, ATENTIE sa nu aiba cocoloase, se adauga albusurile si mai apoi si laptele (eu am trecut la robot ca se se omogenizeze bine).
Important: se pune intr-o tava cu fundul demontabil, sau daca nu aveti asa ceva, atunci puneti o folie de aluminiu in tava. Tava mea are un diametru de 24 cm.
Se da la cuptor cam 30-40 de minute la o temperatura de aprox.160 de grade.
Se scoate cand e aurie pe deasupra. Cand o scoateti la aer se va desumfla putin.
O lasati sa se raceasca putin, o scoateti din forma si o acoperiti cu gem de zmeura, sau de capsuni daca vreti.
Se da la frigider pentru cateva ore si abia apoi se serveste.
Pofta buna!
Reteta Tarta cu branza a fost propusa de newchef pe forum culinar.ro
Alte retete cu branza gasiti aici:
Papanasi de branza dulce si gris,
Prajitura cu branza dulce de vaca,
Tort cu crema de branza si chocolate fudge
Dragii mei, ce ziceti de niste bomboane Raffaello facute in casa? Nu stiu voi, dar eu sunt mare amatoare de nuca de cocos....
Bomboane Raffaello (reteta video)Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura