Se fierbe budinca cu zaharul si laptele si apoi se lasa la racit. Brinza de vaci se amesteca cu budinca rece, sucul si coaja de portocala. Se intind f
Se fierbe budinca cu zaharul si laptele si apoi se lasa la racit. Brinza de vaci se amesteca cu budinca rece, sucul si coaja de portocala. Se intind foile de placinta . In tava unsa se pune o foaie, umplutura si foaia a doua. Se unge cu galbenus de ou pe deasupra. Se pudreaza bine cu zahar si se introduce tava la cuptor 35 min. Dupa ce s-a copt se acopera cu un servetel de bumbac si se lasa la racit.
Se serveste ornata cu felii de portocala.
I se spune cordon rosu datorita umpluturii de ardei rosu si rosie;probabil in restaurantele din Franta sunt mai cu aspect dar...
Cordon rougePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura