Tarta cu ciocolata si menta

Se faramiteaza fursecurile si se amesteca cu untul moale. Se pun intr-o forma pregatita cu hartie pentru copt. Laptele se amesteca cu brinza. Se separ

Timp pregatire
115 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • aluat: 300 g fursecuri cu unt
  • 100 g unt moale
  • crema: 250 ml lapte
  • 500 g brinza dulce
  • 4 oua
  • 180 g zahar
  • 2 plicuri budinca de vanilie praf
  • 200 g ciocolata cu menta

Mod de preparare

Se faramiteaza fursecurile si se amesteca cu untul moale. Se pun intr-o forma pregatita cu hartie pentru copt. Laptele se amesteca cu brinza. Se separa ouale. Galbenusurile se amesteca cu zaharul si 2 plicuri zahar vanilat, iar albusurile se bat spuma tare. In compozitia de brinza se incorporeaza galbenusurile, cele 2 plicuri praf de budinca, albusurile spuma. Ciocolata cu menta se tine o zi la congelator apoi se scoate si se razuieste. Se amesteca usor cu compozitia de oua si se toarna peste aluatul din tava. Se pune la cuptor la foc potrivit pentru 65 min.
Sse serveste rece taiata felii

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv langosi cu branza sarata

Sunt minunați, mai ales calzi, acești langoși cu brânză sărată și merg serviți lângă o cană cu iaurt!...

Aperitiv langosi cu branza sarata
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca