Tarta cu crema de nuci si coacaze rosii este un deliciu culinar. Acum gasiti coacaze rosii proaspete, asa ca nu mai asteptati si preparati aceasta reteta culinara.
Aluat:
Se mixeaza untul cu zaharul, esenta si galbenusul de ou, pana se obtine o crema uniforma. Se adauga faina si se uniformizeaza, iar la final se pune laptele. Se strange aluatul intr-o bila, se pune in folie alimentara si se lasa la frigider pentru 2 ore.
Crema:
Se mixeaza untul cu zaharul, esenta si oul. Se adauga nucile macinate. Crema se lasa la frigider pentru 20 minute.
Asamblarea:
Se intinde aluatul in foaie rotunda si se pune intr-o forma tapetata cu hartie de copt, imbracand si peretii pana la jumatate. (Diametru forma – 20 cm). Se intinde crema si se niveleaza. Deasupra se pun coacazele rosii, spalate si fara codite.
Se incinge cuptorul la 180 grade si se coace tarta timp de 20-25 minute. Se lasa sa se raceasca in tava, apoi se poate taia.
Tarta cu crema de nuci si coacaze rosii se serveste ca atare, pudrata cu zahar sau alaturi de o cupa cu inghetata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa