Tarta cu dulceata de visine

Se freaca untul cu 150 g zahar si cu galbenusurile. Se adauga apoi faina si se framinta. Se intinde aluatul in tava si se coace pe jumatate. Se pun de

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g faina
  • 200 g unt
  • 4 oua
  • 350 g zahar pudra
  • 125 g dulceata de visine
  • 50 g migdale sau nuci prajite

Mod de preparare

Se freaca untul cu 150 g zahar si cu galbenusurile. Se adauga apoi faina si se framinta. Se intinde aluatul in tava si se coace pe jumatate. Se pun desupra boabe de dulceata de visine si albusurile batute spuma ca la bezele, cu restul de zahar pudra. Se garniseste cu migdale sau nuci taiate marunt. Se da din nou la cuptor pina se coace. Cind este gata, se taie bucati.


Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...